Jurassic Park
2h 8min
12,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Jurassic Park 3D
 

Universal Pictures tuo kaikkien aikojen dinosaurusseikkailun valkokankaille 3D:nä uuden sukupolven koettavaksi! Steven Spielbergin klassikkoelokuva herättää hirmuliskot jälleen henkiin.

Miljonääri John Hammond kutsuu joukon tutkijoita tutustumaan luomaansa dinosauruspuistoon ennen sen avaamista yleisölle. Mukana ovat paleontologit Alan Grant ja Ellie Sattler ja kaaosteoreetikko Ian Malcolm sekä miljonäärin kaksi lapsenlasta. Vieraat saavat pian huomata, miten vaarallista luonnon peukalointi geeniteknologian avulla voi olla. Kaikilla teemapuistoilla on ongelmansa, mutta tässä puistossa ne ovat dinosauruksen kokoisia!

Muun muassa digitaalisista erikoistehosteistaan Oscar®-palkinnon saanut Jurassic Park oli ilmestyessään vuonna 1993 yksi elokuvatekniikan uranuurtajista. Mikäpä siis sopisi paremmin juhlistamaan elokuvan 20-vuotista taivalta kuin sen päivittäminen 3D-aikaan. Tervetuloa Jurassic Parkiin kokemaan hirmuliskot aivan uudella tavalla!

Elokuvan pääosissa ovat Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson ja Richard Attenborough. Jurassic Park perustuu Michael Crichtonin romaaniin Dinosauruspuisto, ja elokuvan ovat tuottaneet Kathleen Kennedy ja Gerald R. Molen.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

Meillä käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa ja Mastercard, sekä Smartum-, Tyky-Kunto+ ja Virike -kulttuurisetelit.

 
 
Sijainti: Bio Vuoksi / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com