Siirry sisältöön

Teatterin aukioloajat klo 12 -> päivän viimeisen näytöksen alkamiseen asti.
Olemme maanantaisin kiinni. 

 

 

Tässä vähän ohjeistusta:
päivitetty 29.12.21

Tällä hetkellä rajoituksemme on 50 henkilöä per näytös. Et tarvitse koronapassia. Voit ostaa liput nettisivuiltamme tai kassalta. Varausjärjestelmä ei ole tällä hetkellä käytössä.

Teatterille tullessa käytäthän maskia tai visiiriä omien mahdollisuuksiesi mukaan, ja pidät reippaasti turvaväliä toisiin ihmisiin. 

Ulko-oven läheisyyteen ja muuallekin teatteriin on varattu käsidesiä. Käytä sitä tullessasi, tai käy pesemässä kädet WC:ssä. Kioski- ja kahvilaostoksia tehdessäsi vältäthän turhaa koskettelua (opastathan myös lapsiasi).

Toivomme, että liput ostettuasi siirryt mahdollisuuksien mukaan suoraan saliin omalle paikalle: näin vältät turhia kontakteja. Samassa seurueessa olevat ihmiset voivat istua salissa vierekkäin, mutta muihin katsojiin on pidettävä turvaväliä.

Saliin mennään edelleen toisesta ovesta: kassalta suoraan eteenpäin oleva ovi mitä käytetään pyörätuoliasiakkaiden kanssa. Näin saliin menijät ja sisään tulijat eivät kohtaa toisiaan. WC:ssä voi käydä leffan aikana ihan normaalisti siitä vanhasta ovesta.

Muistinkohan kaikki...

Ainiin...ethän tuu kipeänä elokuviin.
Tervetuloa!